Om Kitchn

Kitchen Järfälla AB butiken öppnades Januari 2014 av Raju Johansson och sedan dess har det varit en intensiv och spännande resa fylld av utmaningar och utveckling.

Raju har lång erfarenhet inom köksvärdlen, Där han bland annat har varit butikschef och försäljningschef hos olika köksleverantörer. Den erfarenheten och kunskap som han tog med sig har verkligen bana vägen för framgång, nämligen att redan andra året vart Sveriges bäst säljande Kitchn butik. Det är en merit som vi är stolta över och vi strävar alltid efter att bli ännu bättre.

Sedan öppnandet av butiken har utvecklingen gått fort framåt. Vi har alltid haft vår showrom i Järfälla som utgångspunkt när vi valt att växa. Vi har gått från 1 säljare till att idag bestå av ett helt team av olika kompenserar. Bl.a. egna köksmontörer, kakelsättare elektriker och vvs.

Kitchen Entreprenad där Alexander nyckelroll är att utveckla Logistik och Entreprenaddelen. Dennis har lång erfarenhet med flera framgångsrika företag bakom sig. Genom synergi av dessa två olika personligheter så banar det vägen för större åttagande så som nybyggnationer, totalrenoveringar m.m. helhetslösningar

Genom detta unika sammarbetet så börjar arbetet mot nästa mål! Vi hoppas kunna växa och anställa flera duktiga säljare och på sådant sätt bidra till utveckling och samhället positivt.