Entreprenad

Vi är proffs på kök 

Vi på Kitchn Järfälla kan som integrerad köksbutik- och byggföretag erbjuda dig som kund en unik helhetslösning där vi tar ansvar för hela processen från det att du som kund handlar hos oss tills dess att ditt nya kök är monterat och klart i ditt hem.

Detta innebär att du som kund slipper krångliga och tidskrävande mellanled samtidigt som vi kan ge dig snabb, personlig och skräddarsydd service genom er kontaktperson här på Kitchn Järfälla.

Känn dig välkommen in på en kopp kaffe i vår fräscha butik i Järfälla och låt dig inspireras, känna och klämma på vår ständigt uppdaterade köksutställning, samtidigt som vi bollar dina önskemål, tankar och funderingar kring ditt nya framtida kök.

Välkommen till oss för mer information Kontakta Oss


Welcome hotell

Kitchen Entreprenad
entreprenad byggt en jättefin altan åt Welcome hotell. Ni kan anlita kitchn entreprenad för mer än bara köksmontering, hör av dig till oss så tar vi fram ett pris på din renovering!

Räsunbavägen 119 Solna

Kitchen Jäfälla AB

Borlänge

Kitchen Entreprenad

Lägenhet i Järfälla

Kitchen Entreprenad

Totalrenovering av lägenhet i Järfälla
Kitchen Entreprenads hantverkare har totalrenoverat denna lägenhet
badrum från kakleriet i Järfälla
Väggen designan och byggd av Kitchen Järfälla
Kitchn kök och bänkskiva

Design by: Raju Kitchn Järfälla


En nöjd kund i Solna

Kitchen Entreprenad
kunden förberett golv el och målning, sedan har Kitchn Entreprenads hantverkare monterat upp köket koppla in vitvarorna och fått kaklet på plats efter kundens önskemål.

Köket: Venetzia Matt Vit

En nöjd kund i Södertälje

Ibland passar inte husleverantörens val av kök dig, då kan man göra som denna kund, besöka oss på Kitchn i Järfälla för hjälp med design och där har Kitchn Entreprenads hantverkare monterat köket.

Köket: Nice vit


Hantverkare Monterat

Kitchen Entreprenad

Ads hantverkare monterat upp köket koppla in vitvarorna